注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

孜孜给您带路

自自然然的欣赏

 
 
 

日志

 
 

乜都系靠自己  

2010-06-24 11:53:27|  分类: 体育 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
  6-24

乜都要靠自己,韩国同美国呢两场赛就是系最好既例子。

沉晚真系有人欢喜有人忧,睇下炳哥个失态开心样就知道喇。

呢个世界杯乜野事都可能会发生,唔系咩?当英格兰以为自己可以坐正第一把交椅时,当斯洛文尼亚以为另一边的比赛尘埃落定时,想唔到,美国就系靠自己争上咗第一张坐位从而把斯洛文尼亚请翻屋企去。而加你知道乜野叫天堂与地狱喇挂!

澳大利亚死得悲壮,佢一直想唔通,如果之前德国少入一球,如果多入一球塞尔维亚,佄几好呢!

加纳响感激涕流既时候,仲未忘记多谢布拉特,仲讲:我既运气就系比斯洛文尼亚好DD,嘿嘿!

今晚又点样?日本仔肯定会死咬丹麦,一样系打平就可以上岸既日本会唔似斯洛文尼亚一样?对好多人来讲,真系好矛盾,又想佢赢又想佢输,其中笨多肯定想日本仔输。F组最难猜,有可能一冷到底,因为常规出牌既机器坏咗。凭感觉喇,意大利同巴拉圭好听D。

  评论这张
 
阅读(59)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017