注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

孜孜给您带路

自自然然的欣赏

 
 
 

日志

 
 

傻咗一上午 骑咗一下午  

2008-05-24 20:09:52|  分类: 2008骑行 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2008-5-24孜孜  

 昂鸲鸲一上午,冇野做,虽然早上骑过银湖山顶,但系番来得早,所以昂茄咗一上午,真系无茄聊。坐又唔系,企又唔系,唯有“自救”,话知你,打电话,逐个捉。

  打个电话出去约人骑,臭味相投,一叫就来咗两个,特别老炳,去电话说:出来。回答说:OK。都未讲乜事,琴羌骑出来啦。问俱唔点解。俱讲中使问咩,踩车咯。真系知我心老炳也。系半路中捡到carmen,系呀!睇 carmenD肥油颠下颠下,就知道俱少出来踩车啦。

   一头雾水,万无目的地骑,话间就穿过深圳大学校园来到红树林喇。其实也唔应该报道既,鸡碎甘细既事,冇乜好讲遮,但系我觉得好玩,大家出来玩,无非就系为咗开心遮,冇乜顾忌既,系咪?如果甘都睇唔开,就唔玩得啦!

   锋回路转,再讲carmen,呢次俱都唔话得啦,基本系打头阵,安逸有时都追唔到俱,事别半个月真系俾人另眼相看的感觉……唔讲喇,太阳落山喇,番屋企吖饭,安、卡、炳有意见会上提。呵呵!哦!中未收俱两个的赈灾捐款呢,交上……一天吹吹海风写意至极,一天悠悠骑骑,心情舒坦至极……就无喱头整蛊下,大家唔介意既!系咪?哈哈!

  评论这张
 
阅读(70)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017